Aanraken met aandacht begint waar de reguliere zorg ophoudt.

Aanraken met Aandacht staat voor humane zorg. Persoonlijke zorg waarbij ouderen een menselijke en respectvolle behandeling krijgen. Door middel van handmassages, reiki en affectieve therapie bied ik een aanvullend zorgpakket aan. Daarmee haal ik het mooiste bij de mensen naar boven: levensgeluk.

Het doel is om de cliënt op een prettige manier zelfvertrouwen te geven en geestelijk en fysiek weerbaar te maken. Als we ons prettig voelen kunnen we nog lang actief deelnemen aan de samenleving. Het is dan fijn om gelukkig oud te worden. 


Mijn diensten

Affectieve therapie, psychosociale therapie, persoonlijke begeleiding en life coaching voor ouderen. De aanraking, zowel geestelijk als lichamelijk staat bij mij centraal.


Stappenplan & tarieven

We beginnen met een eerste kennismaking. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij mij. We ontdekken samen wat de wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan maken we een zorgplan.


Over Miralba

Ik doe mijn werk met passie en toewijding met de nadruk op menselijkheid. Het ligt in mijn aard om mensen te helpen. Lees meer over mijn achtergrond en wat ik voor u kan betekenen.